Strona główna • Produkty • Wyniki wyszukiwania

Opcje filtrowania





Wyniki wyszukiwania

  • L-Teanina

    150 mg

    L-teanina jest aminokwasem, który występuje niemal wyłącznie w zielonej herbacie i obecnie zyskuje na popularności, jako alternatywa dla środków uspokajających i relaksujących. L-teanina z łatwością pokonuje barierę krew-mózg i zdaje się zwiększać poziom neuroprzekaźnika hamującego kwasu gamma-aminomasłowego (GABA), wpływając także na poziom serotoniny i dopaminy. L-teanina pobudza emitowanie fal mózgowych alfa, prowadząc do stanu głębokiego relaksu i jednocześnie czujności umysłowej podobnego do stanu osiąganego podczas medytacji. Sprzyja w ten sposób zrelaksowaniu i czujności umysłu bez stosowania środków uspokajających.

    Dowiedz się więcej

  • Whey To Go

    Białko serwatki naturalny smak czekoladowo kakaowy

    Whey to go Solgara są wysoce skutecznymi i zaawansowanymi naukowo suplementami białek. Wytwarzane są z mieszaniny, w wyjątkowy sposób produkowanych izolatów i koncentratów białka. Każdy z procesów produkcji ma na celu zwiększenie możliwości wchłaniania oraz wykorzystania białka przez organizm.

    Dowiedz się więcej

  • Botaniczny Kompleks Trawienny

    Utrzymanie zdrowia układu trawiennego determinuje stan zdrowia całego organizmu . W życiu codziennym zioła poprawiające trawienie i pracę układu pokarmowego stanowią ważny element zdrowej diety. Analizując tradycyjne dodawanie przypraw do poszczególnych potraw obserwujemy sprawdzone, powtarzające się składniki.

    Dowiedz się więcej

  • Bromelaina 500 mg

    Bromelaina jest enzymem trawiennym, należącym do grupy hydrolaz. Hydrolazy mogą być aktywne w całym organizmie po podaniu doustnie. Najbardziej znana Bromelaina uznana została uznana jako skutecznie działający składnik już w 1975 roku i od tego czasu była tematem ponad 250 prac naukowych. Bromelaina w dużej ilości występuje w ananasach. Solgar oferuje Bromelainę ze świeżych ananasów, podczas gdy w większości „tanich” preparatów bromelainę uzyskuje się z łodygi ananasa, która różni się od enzymu występującego w owocach.

    Dowiedz się więcej